onsdag 27 februari 2013

Tada :) !


NU SÅ!!

Nu har vi flyttat in soffan, avtäckt pianot och burit ner tv:n. Igår hade vi första tv-kvällen i soffan på 3 månader och det va sååå skönt!

Så här såg det ut på mäklarbilderna vi köpte (bilderna till vänster). Men jag kan säga att dom har ljusat upp bilderna rejält för det var ännu mörkare tapeter än det är på de bilderna och rökfläckarna eller vad man ska kalla dem syntes mycket mer. Och lukten/doften ska inte vi knappt tala om, det bara STACK i näsan när man gick in men nu luktar det ingen rök alls.

Plaströret som gick utanpå tapeten till värmefläkten har vi byggt in så att det inte syns (kan ta bättre bilder på det sen).

Här nedan kanske längst till höger i bilden ser man lite hur vi byggt in rören till fläkten. Vi hade list från dörrkarmen i hallen som vi rev som vi satte dit så att golvlisten skulle löpa hela vägen. 

Vi satt ute och fikade i trädgården idag så trodde jag först att det var skräp i rabatten, men nej, det var ju en massa fina vintergäck (hur man nu stavar det).Inga kommentarer:

Skicka en kommentar