tisdag 5 februari 2013

Smile and the world smiles with you

Åh idag är jag glad. Ibland är man nere och ibland är man glad.

Bara så livet är, och idag är jag glad, sprallig och förväntasfull på livet vad det har att erbjuda mig.

Varit och tränat (kör två gånger i veckan, med fokus på underkropp ena gången och fokus på överkropp andra gången, med kondition båda gångerna) inför wakesäsongen så att man ska ha lite musklar och orka åka (och förhoppningsvis vara skadefri). Måste försöka komma iväg tidigare på morgonen till gymmet så att det inte är "så mycket"folk där. Skönare att va där när det är tomt och det är tidigt på morgonen. Men vi har en alldeles för skön säng haha.

Nu har vi fått upp gipsskivor på väggarna i hallen så nu ser man inte isoleringen! Känns nästan konstigt att det är vägg där nu, man har lixom vant sig vid isolering. Vågar knappt tänka på hur det kommer att kännas när allt bråde, damm och skit är borta och man har ett vanligt golv och en soffa. För att inte tala om att få spela på mitt piano som är så fint inpacketerat i mitten av rummet.

Skrapade fram den gamla ventilluckan i vardagsrummet igår och satte upp kant/hörnskydd, ingen aning om vad det heter haha, men sådana som vi satte i fönstren i trappan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar