tisdag 27 november 2012

Handywoman

Igår så va det en packdag. Fick en hel del packat, det är ju så enkelt när man har flyttkartonger! Har innan alltid haft olika kassar från typ ikea och allt möjligt annat när jag flyttat men guuud så smidigt det går nu! Lätta att stapla så att dom kan stå här i lägenheten utan att ta allt för mycket plats.

Spacklade hålen i väggen efter bokhyllan igår också. Mycket enklare än jag trott. Och jag som gått och stört mig på hålen ovanför pianot enda sen jag flyttade in så nu när jag väl ska flytta ut så har jag åtgärdat det haha. Man skulle ju bara tagit tag i det direkt men jag trodde faktiskt att det skulle va jobbigare/svårare än det va. Läxan lärd, så nu i huset kommer man fixa saker med en gång istället för att gå och störa sig på saker :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar