tisdag 27 november 2012

En speciell plats i mitt hjärta

Mina barndomsvänner har en speciell plats i mitt hjärta. Det är inte alltid att man ses så ofta, men när man ses så är det som om man sågs förra veckan och man kan alltid ventilera allt med dem. Är så glad att jag fortfarande har kvar några i alla fall. Det är ju många som man tappat kontakten med.

Lunchade alltså med en sådan vän idag och det var väldigt skönt och skoj. Sen fortsatte jag packa, packa, packa. Nu är nästa hela lägenheten packad faktiskt. Köpte ytterligare 10 flyttlådor idag och vi kommer kanske behöva ännu mer! Men som jag sagt innan så är det väldigt skönt att packa i kartonger för det går snabbt och är lätt. Sen är det ju smidigt att flytta med kartonger också. Vi ska ju hyra en lastbil inför flyttdagen.

T-minus 66 timmar till vi får nycklarna :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar