söndag 16 september 2012

Trots allt så har det varit en bra sommar

Ja det kan jag inte neka till att det inte varit en bra sommar. Vi, Skånes Kabelsportförening lyckades med att få tillstånd att sätta upp en tvåmast kabel och vi har med stor framgång drivit den hela sommaren.

Jag skadade mig i maj och har åkt med en knä som har gjort rätt ont ibland. Jag har varit och kollat upp det otaliga gånger men bara fått höra att det inte är något så det var skönt när man äntligen fick det svart på vitt att något faktiskt inte stämde, vilket var det som jag misstänkt hela tiden. Iallafall, det jag ville komma fram till var att jag, trots ont knä, har satt en del nya trick i sommar. Här är en liten edit som Jonas satt ihop, kanske inte de bästa utförda tricken men dom sätter man ju aldrig när kameran är igång ;).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar