måndag 17 september 2012

Struktur i livet behövs

Även om det är härligt när man kan sova hur länge man vill, inte behöver stressa till något så blir det rätt trist efter ett tag. Iallafall jag behöver en mening med livet, man behöver utvecklas och utmanas. Både fysiskt och mentalt.

Nu har jag äntligen tagit tag i mina självstudier. Jag hoppade ju som sagt av min utbildning på Malmö Högskola (visuell kommunikation) då jag inte tyckte att den gav mig så mycket som jag hade velat. Kändes som om de mer bara skrapade på ytan på saker istället för att man faktiskt fick lära sig saker som man har nytta av på arbetsmarknaden. Så jag hoppade av och gjorde sen anmäla på några andra kurser. Dock lite väl sent och fick reservplats 56 på den ena kursen och reservplats 173 på den andra.

Så då var det ju bara att ta tag i det själv. Varför måste man vara inskriven på en kurs för att lära sig saker. Google har alla svar och det finns fullt med böcker som man kan läsa sig till saker i.

Så nu har jag börjat lära mig programmera hemsidor med html :) Super duper skoj eftersom man skapar något och får vara kreativ!

Man skriver ju hemsidor med kod-språk som typ ser ut så här:

<!doctype>
<html>
<head>
<title> Äsporöds Äventyrsland </title>
    <meta charset="utf-8"/>
    <!-- maria jorlen-->
</head>
<body>


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar