torsdag 15 mars 2012

Vem har låst vinden?

Äntligen tog jag tag i mig själv och började fixa hemma i lägenheten. Hade disk sen ett tag tillbaks eftersom jag varit borta över helgen och inte sovit hemma sen dess så det var lite att ta tag i. Sen också det sedvanliga städandet, dammsuga, svabba etc. Inte så spännande...

Men jag har iallafall bestämt mig lite mer vart jag ska sätta upp mina tavlor. En av dem ska jag bara se till att göra först men måste till byggmax och köpa en spånskiva för att montera sakerna på.

Skulle upp till vinden och lämna lite saker och ta ner mammas gamla string bokhylla som jag tänkt sätta upp men chi fick jag. Någon hade låst det översta låset också och där passade inte min nyckel. Ingen aning om det är så att det ska vara låst där också för det har aldrig varit det innan. Så det var iallafall bara att bära ner sakerna igen till lägenheten som man släpat upp och nu står dom i hallen.

Ordnade så att min sladd till routern inte ligger över hela hallgolvet. Tacka vet jag silvertejp haha. Provisorisk lösning när jag blev totallt trött på sladden.

Nu sitter jag bara och njuter o myser med tända ljus att det är städat hemma!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar