tisdag 20 mars 2012

tentaplugg

Sitter och tentapluggar inför imorgon. Får se hur det går. Har inte några direkt höga förväntningar att det ska gå bra tyvärr eftersom jag inte kan så mycket av det man borde. Inte bara mitt fel, utan även en opedagogisk lärares fel. Synd... Men det är tuuuuur att man pluggar i Sverige där det finns omtentor.

Bond University
När jag pluggade i Australien, för 100 år sen känns det som nu, så fanns det inga omtentor. Klarade du inte kursen så var det bara att öppna plånboken, betala och ta om HELA kursen. Om du hade otur så gick den kursen bara en gång per år (tre terminssytem). Behövde du då den kursen för att läsa vidare så blev hela din utbildning framskjuten ett år... Där snackar vi press! Det var många sena nätter och låååånga dagar i biblioteket. Jag kommer ihåg att det var så kallt i bibblan att man fick gå ut och värma sig haha.. Tänk att man spenderade så mycket av sin tid i Australien med att frysa inomhus haha..
Som tur är så hann jag med lite wakeåkning där nere med mellan varven :) Har dock inga bilder från när jag åker i australien, bara sådana som är långt ifrån vilket är synd.


Första tävlingen 2006, sliderna i bakgruden är det jag som målat :)

Den A-framen va smal som bara den!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar