onsdag 7 mars 2012

ENERGI!!

Oj hela jag bara spritter av energi! Solen skiner och ger mig kraft!! Fast det är kallt ute som bara den ioförsig.

Idag ska jag till skolan senare och sen träffa en kompis som jag inte träffat på ett litet tag. Hur kan det bli så att även om man bor i samma stad så träffas man så sällan....

Kom på en till idé till en tavla som jag vill göra så ska till Drewex sen och inhandla lite material. Längtar till jag får börja med tavlan. Har dock lite skolsaker som måste bli klara först innan jag får börja med det roliga men det är ju bara bra att man har nått som motiverar en att göra klart det "tråkiga".

Längtar väldigt mycket till sommaren nu känner jag. Vill ha värme och kunna vara ute och njuta utan att frysa så som man gör nu. Gammal sommarbild på Fido och pappa. Modig hund att ligga där :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar