söndag 29 januari 2012

Vertattack 6 & en mil

Igår va det tävlingen vertattack 6 på bryggeriet så vi va där och tittade. Snacka om att vissa av åkarna va duktiga! Jag hade inte ens vågat droppa in i vertrampen.


Har ju glömt säga att jag sprang en mil för första gången i mitt liv hämromdagen. Satte först tiden på 45 min på löpbandet, men sen fick jag för mig att jag skulle springa en mil eftersom jag aldrig gjort det och trodde typ inte att jag skulle klara det. Efter 30 min hade jag riktigt mycket håll och tänkte lägga av när det gått 45 min men när det hade gått 45 min så va hållen borta så då fortsatte jag. Det blev ingen imponerande tid (73 min) men jag klarade det!! Nästa gång ska det gå snabbare.

Nu ska jag snart köra upp till Torekov och hälsa på föräldrarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar