tisdag 3 januari 2012

Skolarbete

Sitter och försöker skriva skolarbete (för kursen Teckning och Kognition). Inte gjort det riktigt sen man blev klar med sin master i maj 2009. Men är väldigt glad över att man får skriva på engelska, hade nog tagit mig dubbelt så lång tid på svenska. Min akademiska hjärna har börja bubbla igen o jag hittar en hel del teori som jag kan använda.

Arbetet går ut på att man skulle måla av någonting flera gånger för att se om ens förståelse av det objektet ökade. Jag valde att fokusera på att rita ifrån minnet (men även några detaljerade teckningar ifrån observation). Rätt spännande att även om man ser sin hand rätt mycket varje dag, så när du inte får titta på den så är det inte så lätt att rita den så att det blir proportionerligt och fint.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar