fredag 28 oktober 2011

Stand-up

Igår va det ju torsdag så det var ärtsoppa och pannkakor till middag. Har precis lärt mig äta ärtsoppa och hur har jag kunnat missat denna goda soppa under alla dessa år! Kändes som jag kompenserade för det igår när jag åt så att magen nästan sprack. Fast åt ju rätt många pannkakor också.

Efter middagen gick jag på stand-up på mejeriet här i Lund med några vänner. Fyra komiker var det som uppträdde och det va väl blandad kvalitet om man säger så. En kille va rätt tråkig, de andra var ok. Satt ju inte o skrattade hela tiden men stundvis va det rätt roligt.

Idag har jag haft (eller inte jag utan mäklaren) visning på lägenheten, käkat lunch med Minna och fixat med en lampa som jag köpt till nya lägenheten. Bild på den kommer när den är uppe :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar