måndag 24 oktober 2011

FN-dagen

Idag är det FN dagen.

En gång va min dröm att få jobba på FN. Drömmen började redan när jag va 15 år och läste på IB (International Baccalaureate) linjen på gymnasiet, för att sedan öka på med en Bachelor of International Relations och en Master i Development Studies.

 Lite håller väl sig drömmen kvar, men jag är inte redo att flytta från land till land hela tiden. Har gjort det tillräckligt många år i mitt liv. Iomed det så kände jag ju att jag ville jobba med något mer kreativt och skapande, därav anledningen till att jag nu läser Visuell Kommunikation i Malmö. Hoppas verkligen på att detta blir "rätt", även om den andra utbildningen jag har inte är bortkastad så är det ju självklart tråkigt att man inte använt den än.

Livet är inte alltid lätt, men huvudsaken är att man är lycklig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar